Tuesday, September 13, 2011

Κομπλεξικέ

Κομπλεξικέ, όταν σε είδα να παίζεις για πρώτη φορά στα 17 σου είπα ότι τούτος ο παίκτης θα καταφέρει να παίξει στο εξωτερικό.

Όταν σε είδα να κλαίεις σαν το μωρό που δεν σου εδώσαν καθαρό πέναλτυ στο 90' με το Παραλίμνι τζε ενω το σκόρ ήταν 3-3 ελυπήθηκα σε.

Όταν σε άκουα να απειλείς ότι θέλεις μεταγραφή στην Ανόρθωση αλλιώς θα σταματήσεις την μάππα, ευχόμουν να σε αφήκουν να σταματήσεις.

Όταν κομπλεξάρας όντως πανηγύριζες και προκαλούσες τους οπαδούς της Σαλαμίνας μαζί με τον άλλο που έκαμνε τον σταυρό του όταν παίζατε μαζί στην Ανόρθωση άρχισα να σε αντιπαθώ.

Όταν πήγες στον ΠΑΟΚ ευχόμουν να πετύχεις.

Όταν πήγες στην ΑΕΚ χάρηκα για σένα.

Όταν όμως πήγες στον Ολυμπιακό και έπιασες το μάστερ σου στις βουτιές τζε στο κλάμα άρκεψα να σε αντιπαθώ πάλε.

Θυμάσαι ρε Γιαννάκη όταν έκαμνες θέατρο ότι τάχα σου έδωσε την μπουνιά ο Κώτσιος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τζαμέ άρκεψα να σε μισώ.

Επεράσαν κάποια χρόνια που τότε τζε άρκεψα να αλλάζω γνώμη. Ήσουν παικταράς τζε έλπιζα ότι θα έρκεσουν κάποτε πίσω στη Σαλαμίνα να κλείσεις την καριέρα σου.

Προχτές πάλε άλλαξα γνώμη. Ξέρεις γιατί Γιαννάκη; Διότι εμπήκες μέσα στο γήπεδο τζε έπεφτες σαν την λούλλα, όπως πέφτεις πάντα δηλαδή. Επειδή εκουντούσες τους παίκτες της Σαλαμίνας τζε επειδή επροκαλούσες. Προχτές Γιαννάκη, ήταν η μέρα που οι οπαδοί της Σαλαμίνας εκαταλήξαν στο τι γνώμη έχουν για σένα.

Τζε όπως είπαν τζε οι Red Rebels όταν εν θα βρίσκεις ομάδα τζε θα θέλεις να έρτεις πίσω ελπίζουμε ότι τζίνος που θα πάρει την απόφαση να σου κλείσει την πόρτα..επειδή είσαι ανεπιθύμητος και αντιπαθητικός Γιαννάκη. Επειδή κ. Οκκά δεν είσαι Σαλαμιναίος, όπως περήφανα λαλείς μες στις εφημερίδες τζε στα περιοδικά. Διότι στο κάτω κάτω στα @@ μου αν έφυες για τα λεφτά, επειδή ήταν η σωστή απόφαση για την καριέρα σου αλλά κ. Γιαννάκη δεν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ επειδή οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ σέβουνται τζε εκτιμούν τις ομάδες που τους αναδείξαν.

Καλή συνέχεια γιαννάκη οκκά.

1 comment:

  1. Πολλά καλά του τα είπες. Λούλλα με τα ούλλα της.

    Αθκειασερός

    ReplyDelete