Monday, April 11, 2011

Τι θα κρατήσω από το φετινό πρωτάθλημα

1. Την ανωτερότητα του ΑΠΟΕΛ σε όλους τους τομείς εντός αγωνιστικού χώρου.

2. Το κάκιστο ποδόσφαιρο που παρουσίασε η Ομόνοια κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου και το γεγονός ότι με αυτό το ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση...

3. Την ανεκτικότητα της Δικαστικής σε επανειλημμένες παραπομπές των ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση στη Δικαστική και ενω είχαν προειδοποιήσει για τιμωρίες έδρας...

4. Την πολύ καλή ομάδα που έστησε ο Πάμπος Χριστοδούλου στον Ολυμπιακό.

5. Την παρουσία της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

6. Την σιγουριά για παραμονή και το οικονομικό άνοιγμα (βλ. Ντάριο Φερνάντεζ) που έκαναν οι διοικούντες της Αλκής..

7. Το ακυρωθέν πέναλτυ της ΑΕΛ στο Δασάκι...παγκόσμια πρωτοτυπία made in Cyprus

8. Τις φωνές κατά του Κίκη ότι έλεγχει κυκλώματα..και το γεγονός ότι ο Εθνικός μια ομάδα με 20 οπαδούς και πολύ μικρό μπάτζετ καταφέρνει για ακόμη μια φορά να αποφύγει τη διαβάθμιση...

9. Το μπουκάλι που δέκτηκε ο Κούλλης Παύλου στο ΓΣΠ από οπαδούς της Ομόνοιας.

10. Τις κροτίδες που δέκτηκε ο Γιωργαλλίδης από οπαδούς της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ.

11. Τα ανοίγματα της Ομόνοιας που επέφεραν inflation στο παζάρι και την ανάγκη μείωσης μισθών των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της με την μέθοδο "αν δεν δεκτείς, ετελειώσαμε σε"

12. Τη σοβαρότητα και πειθαρχεία που επέβαλε ο Γιοβάνοβιτς στο ΑΠΟΕΛ.

13. Τα γκόλ του Μρντάκοβιτς με τον Απόλλωνα, ενός παίκτη που θεωρείτο τελειωμένος.

14. Την αδικία κατά της Ένωσης στο πρότελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό με σκοπό να τη ρίξουν στην 3η τετράδα..ή να σπρώξουν κάποιον άλλο στη 2η..

15. Τα συνεχόμενα παιχνίδια που έκανε η ΑΕΛ χωρίς να σκοράρει...

16. Την αγωνιστική ανάκαμψη της Ανόρθωσης

17. Την μάχη για την τελευταία θέση του υποβιβασμού...η οποία ακόμη παίζεται

5 comments:

  1. ξέχασες τα 40 εκατ. που χρωστούν οι ομάδες το come back της ανορθωσης και του απόλλωνα και τις φοβερες αδικείες σε βαρος πάφου και απολλωνα σε όλο το πρωτάθλημα και στην αρχη αντίστοιχα

    ReplyDelete
  2. Μαζί σου Πρόεδρε!

    Αθκειασερός

    ReplyDelete
  3. Έχεις δίκαιο Πρόεδρε..ξέχασα και τα διπλά συμβόλαια που γίνονται σε ποδοσφαιριστές για αποφυγή φορολογίας τωρά που το λές. Για την αγωνιστική ανάκαμψη της Ανόρθωσης έγραψα. Για τον Απόλλωνα πιστεύω ότι ήταν περισσότερο ψυχολογική ανάκαμψη. Αδικίες σε βάρος της Πάφου συμφωνούμε, για αδικίες σε βάρος του Απόλλωνα εν μου έρκουνται στο νου (σόρρυ Αθκειασερέ:))

    ReplyDelete
  4. Να σε βοηθήσω Carpenter μου.

    Απόλλων-Δόξα 4-0
    Καθαρό πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, σε ανατροπή του Κοσόφσκι δε δίνεται στο 0-0! Ενώ το σκορ ήταν 0-0 έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης της Δόξας Ενρίκε με δεύτερη κίτρινη!

    Απόλλων-ΑΕΚ 1-2
    Λανθασμένα υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ ο Σεμέδο και ενώ ο Απόλλωνας ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0! Ισοφαρίζει με γκολ-οφσάιντ η ΑΕΚ, ενώ προηγείται με αμφισβητούμενο πέναλτι!

    Άχνα-Απόλλων 0-2
    Καθαρό πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, σε ανατροπή του Σεμέδο δε δίνεται στο 0-0!

    Απόλλων-Αλκή 1-2
    Καθαρό πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, σε ανατροπή του Σεμέδο δε δίνεται στο 0-0! Η Αλκή προηγείται στο σκορ με 2-1 με αμφισβητούμενο πέναλτι!

    Στη συνέχεια ο Απόλλωνας αδικήθηκε σε πολλά άλλα ματς. Έτσι πρόχειρα (τα προηγούμενα τα είχα σημειωμένα): με ΑΕΚ εκτός (σφαγιάστηκε στο πιο καθοριστικό ματς της χρονιάς), Ολυμπιακό εκτός κι εντός (στο δεύτερο μάλιστα φώναζε ο Ολυμπιακός!!!), Άχνα (εντός), ΑΕΛ (καθαρότατο γκολ ακυρώθηκε ως οφσαιντ), Πέγεια εκτός, Ομόνοια με τον "αετομάτη βοηθό" κτλ.

    Αθκειασερός

    ReplyDelete
  5. Αθκειασερέ μου, σόρρυ εν τα εθυμούμουν. Η αλήθεια εν ότι εν επαρακολουθούσα τζε πολλά την Α' κατηγορία φέτος. Του χρόνου με το καλό!

    ReplyDelete