Tuesday, February 9, 2010

Η μοίρα των μικρών..

Τελικά τι θα γίνει με τούτο το Κυπριακό ποδόσφαιρο; Ο ένας φωνάζει, ο άλλος φωνάζει, έσιει κανένα που έσιει άδικο;
Εκάμετε το σαν τα μούτρα σας. Ούλλοι..παράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, ΚΟΠ. Πρωτάθλημα ΣΙΚΕ. Να ευνοούνται τζίνοι που πρέπει τζε ποιός γ*** τους άλλους.

Με το έτσι θέλω να πιάσει πόντους ο Εθνικός (τζε έννεν η πρώτη φορά που έγινε τούτο φέτος), με το έτσι θέλω να χάσει πόντους η ΑΠΕΠ (ούτε τούτο πρώτη φορά).

Καλά σας εκάμαν κύριοι. Εγώ εύχομαι να έχουν τη δύναμη να σας πάρουν τζε πάρακατω. ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ ότι να 'ναι. Άλλοι βάζουν που τα στερήματα τους για να κρατήσουν στη ζωή την ομάδα τους, εσείς παίζετε στοιχήματα τζε είσαστε εκατομυριούχοι.

Προχτές ο κ. Ξινός εν άφηκε το Ντέκο της Σαλαμίνας να παίξει επειδή ήταν ληγμένο το δελτίο υγείας του. Χα χα χα. Εν εκαταλάβετε καλά. Το δελτίο υγείας του παίκτη εφκήκε στις 7/1/2010 τζε η ΚΟΠ έκαμε λάθος τζε αντί να βάλει ημερομηνία λήξης 7/1/2012 έβαλε 7/1/2010. Τζε παρόλο που η Σαλαμίνα είσιε γραπτή δήλωση της ΚΟΠ ότι εκάμαν λάθος, ο διαιτητής εν τον άφηκε να παίξει. Όι πως ήταν να σώσει τη Σαλαμίνα ο Ντέκο (ούτε ο Ντέκο της Τσέλσι εν τη σώζει όπως είναι) αλλά εγώ ρωτώ. Σκεφτείτε τα παρακάτω σενάρια τζε πέτε μου τι θα εγινίσκετουν:

Ομάδα: Ομόνοια Παίκτης: Αλωνεύτης
Ομάδα: ΑΠΟΕΛ Παίκτης: Χιώτης
Ομάδα: Ανόρθωση Παίκτης: Σιεϊρού
Ομάδα: Απόλλων Πάικτης: Σανγκόι

Πέτε μου τωρά αν ήταν τούτες οι ομάδες τζε τούτοι οι παίκτες αν θα επαίζαν ή αν δεν θα επαίζαν; Ε αφού είσαστε άχρηστοι τι να κάμουμε πλέον;

No comments:

Post a Comment