Monday, September 19, 2011

Ευνοήθηκε η Σαλαμίνα

Γράψετε, ξαναγράψετε το, πέτε το στα ράδια, να το πει τζε ο κώλος σας. Ναι ρε, ευνοήθηκε η Σαλαμίνα, να σας το ξαναπώ ευνοήθηκε η Σαλαμίνα! Εν είδηση, που τις σπάνιες για αυτό το λαλείτε τόσο. Αν το λάθος εγίνετουν υπέρ του ΑΠΟΕΛ ή της Ομόνοιας ή της Ανόρθωσης, θα ήταν τραγικό λάθος του διαιτητή. Αλλά αφού έγινε υπέρ της Σαλαμίνας ευνοήθηκε η Σαλαμίνα. Αρέσκει μου πολλά να το λαλώ. Για πέστε μου αντικειμενικοί μου, την περασμένη εβδομάδα ευνοήθηκε η Ανόρθωση; Αδικήθηκε η Σαλαμίνα; Επειδή δεν σας είδα με τόσο πάθος να το σχολιάζετε. Με τις υγειές σας.

Πάμε τζε στο Ομόνοια - ΑΕΛ. Ο Τρύφωνος τελικά αφήνει κανένα παιχνίδι να τελειώσει; Ο άνθρωπος έσιει πρόβλημα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε, επειδή δεν είχα την όρεξη να δκιαβάσω. Τζίνο που ξέρω είναι ότι για μερικές ομάδες τα παιχνίδια διακόπτουνται εύκολα, τζε για μερικές καθόλου. Μερικές ομάδες τιμωρούνται με κεκλεισμένων των θυρών που τη Δικαστική τζε μερικές καθόλου. Τζε ο νοών νοείτο. Αν δεν θέλετε κύριοι της ΚΟΠ να βρείτε τους Αελίστες μπροστά σας πάλι, συνεχίστε το παιχνίδι που τζαμε που έμεινε ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ των θυρών. Ε εν τζε γίνεται να δικάζετε τζε να καταδικάζετε με 2 μέτρα τζε 2 σταθμά. Έχουν δίκαιο τζινοι που μιλούν για αδικίες. Βάρτε λίο το νού σας να δουλέψει. 

Tuesday, September 13, 2011

Κομπλεξικέ

Κομπλεξικέ, όταν σε είδα να παίζεις για πρώτη φορά στα 17 σου είπα ότι τούτος ο παίκτης θα καταφέρει να παίξει στο εξωτερικό.

Όταν σε είδα να κλαίεις σαν το μωρό που δεν σου εδώσαν καθαρό πέναλτυ στο 90' με το Παραλίμνι τζε ενω το σκόρ ήταν 3-3 ελυπήθηκα σε.

Όταν σε άκουα να απειλείς ότι θέλεις μεταγραφή στην Ανόρθωση αλλιώς θα σταματήσεις την μάππα, ευχόμουν να σε αφήκουν να σταματήσεις.

Όταν κομπλεξάρας όντως πανηγύριζες και προκαλούσες τους οπαδούς της Σαλαμίνας μαζί με τον άλλο που έκαμνε τον σταυρό του όταν παίζατε μαζί στην Ανόρθωση άρχισα να σε αντιπαθώ.

Όταν πήγες στον ΠΑΟΚ ευχόμουν να πετύχεις.

Όταν πήγες στην ΑΕΚ χάρηκα για σένα.

Όταν όμως πήγες στον Ολυμπιακό και έπιασες το μάστερ σου στις βουτιές τζε στο κλάμα άρκεψα να σε αντιπαθώ πάλε.

Θυμάσαι ρε Γιαννάκη όταν έκαμνες θέατρο ότι τάχα σου έδωσε την μπουνιά ο Κώτσιος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τζαμέ άρκεψα να σε μισώ.

Επεράσαν κάποια χρόνια που τότε τζε άρκεψα να αλλάζω γνώμη. Ήσουν παικταράς τζε έλπιζα ότι θα έρκεσουν κάποτε πίσω στη Σαλαμίνα να κλείσεις την καριέρα σου.

Προχτές πάλε άλλαξα γνώμη. Ξέρεις γιατί Γιαννάκη; Διότι εμπήκες μέσα στο γήπεδο τζε έπεφτες σαν την λούλλα, όπως πέφτεις πάντα δηλαδή. Επειδή εκουντούσες τους παίκτες της Σαλαμίνας τζε επειδή επροκαλούσες. Προχτές Γιαννάκη, ήταν η μέρα που οι οπαδοί της Σαλαμίνας εκαταλήξαν στο τι γνώμη έχουν για σένα.

Τζε όπως είπαν τζε οι Red Rebels όταν εν θα βρίσκεις ομάδα τζε θα θέλεις να έρτεις πίσω ελπίζουμε ότι τζίνος που θα πάρει την απόφαση να σου κλείσει την πόρτα..επειδή είσαι ανεπιθύμητος και αντιπαθητικός Γιαννάκη. Επειδή κ. Οκκά δεν είσαι Σαλαμιναίος, όπως περήφανα λαλείς μες στις εφημερίδες τζε στα περιοδικά. Διότι στο κάτω κάτω στα @@ μου αν έφυες για τα λεφτά, επειδή ήταν η σωστή απόφαση για την καριέρα σου αλλά κ. Γιαννάκη δεν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ επειδή οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ σέβουνται τζε εκτιμούν τις ομάδες που τους αναδείξαν.

Καλή συνέχεια γιαννάκη οκκά.

Wednesday, September 7, 2011

Που πάμε Νικολάκη;


Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι μόνο ο Νιόπλιας που φταίει για την κατάντια της Εθνικής μας, αλλά ούτε και ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Αλλά που πάμε ρε παιδιά; Όταν οι μόνοι παίκτες που αξίζουν στην Εθνική και παίζουν κάπως μυαλωμένα είναι ο...Τζέισον Δημητρίου, ο Μερκής και ο γερασμένος Οκκάς..άτε και 2-3 άλλοι. Αλλά που πάμε με ένα Σατσιά ο οποίος ναι μεν έχει φιλότιμο και τον εκτιμώ αλλά έφαε τα ψωμιά του, που να πάμε με το Χριστοφή ο οποίος ακόμα δεν ξέρει να κάνει ένα σωστό κοντρόλ και άμαν έρτει η μάππα πάνω του σουτάρει χωρίς να ξέρει καν που είναι η πόρτα. Που να πάμε με τον Μακρίδη ο οποίος ακόμα δεν ξέρει να κάμει κάθετη πάσα; Δυστυχώς ή ευτυχώς οι περισσότεροι είναι τελειωμένοι. Και αν σε συλλογικό επίπεδο η Κύπρος εντυπωσιάζει, σε εθνικό επίπεδο είμαστε για τα μπάζα.

Αλλά τι να περιμένουμε όταν οι Ευρωπαϊκές μας ομάδες εν ζήτημα αν είχαν στο σύνολο τους 4-5 Κύπριους παίκτες. Το κρίμα είναι ότι σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε παίκτες να συμπληρώνουμε Εθνική ομάδα. Για αυτό κύριοι της ΚΟΠ, πριν να είναι αργά, πάρτε κάποια μέτρα.

Ένα πολύ απλό και ωραίο, αναγκάστε ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις ομάδες στα εγχώρια πρωταθλήματα να έχουν στην 18αδα τους, τουλάχιστο 6 Κύπριους. Αναγκάστε τους να έχουν και 2 που να είναι κάτω των 21 χρονών. Αντιλαμβάνομαι ότι δε είναι τόσο εύκολο και ότι υπάρχουν παράμετροι οι οποίοι πρέπει να συζητηθούν αλλά κάτσετε κάτω τζε σκεφτείτε το, ή τουλάχιστον σκεφτείτε την κατάντια της Εθνικής μας ομάδας...